Det blir 17.mai!!!

Ja, det hadde det vel kanskje blitt uansett, for er det noe vi ikke kan stoppe så er det tiden. Allikevel er vi veldig glade, for vi får lov å gjøre det vi liker aller aller best, nemlig å drille på 17.mai!

Marsjøvelse 04.05.2020

Idag har vi hatt vår første øvelse siden corona-utbruddet startet, og det var så hyggelig å være sammen igjen! Nå kan dere bare glede dere til 17.mai, for vi skal gjøre alt vi kan for å gi dere en så normal 17.mai som vi klarer! Finn frem flaggene og følg oss fra stuevinduet eller hold god avstand til oss om du ser oss komme gående – og ikke minst, syng med kl. 13.00 når HELE NORGE spiller og synger «Ja, vi elsker!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: